X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Lookbook herfst / winter '19


Life on the road.


De Ledûb herfst/winter collectie 2019 staat in het teken van het thema ‘Life on the road’. Inspiratie voor het Ledûb designteam is de mobiliteit van de man, in al zijn facetten. Dagelijks reizend, naar werk, sportieve of culturele activiteit, of op weg naar een verblijf in winterse oorden.

Het resultaat van al deze (ontdekkings)reizen is een prachtige collectie met winterwarme kleuren, veel structuren en beeldende of grafische prints. De collectie biedt een breed spectrum aan draagmogelijkheden van The New Formal look naar Informal of ook wel Smart Casual genoemd. New Formal combineert een mooi overhemd met een jeans of chino en jasje of vest. Ledûb heeft hiervoor altijd het perfecte overhemd.

Bekijk de nieuwe Life on the road collectie hier!Nordic feeling | weekend

Herfst prints, comfortabele stretch stoffen en stoere details: de shirts uit de nieuwe print collectie zijn echte uitblinkers in je garderobe.
De nieuwe structuren en kleuren houden je warm in stijl. Altijd. Elke dag. Bij elke gelegenheid!

Bekijk de Life on the road collectie.


The new formal look.

De New Formal look combineert een prachtig easy iron overhemd met een jeans of chino en colbert.
Ledûb biedt deze collectie overhemden met minimalistische prints, die zakelijk een hippe uitstraling bieden.

Bekijk de nieuwe collectie zakelijk overhemden!


Life on the road | weekend


Het thema ‘Life on the road’ komt dit seizoen letterlijk terug in de prints van de shirts. Zijn jou de kleine verkeersborden al opgevallen? Daarnaast staat het hoge draagcomfort bovenaan. De shirts zijn allemaal van 100% katoen en  ‘easy to iron’, een kwaliteit die kreukvrij is en enkel licht opgestreken hoeft te worden. Wil je nog meer gemak? Dan zijn de shirts met ‘non iron’ kwaliteit de juiste keuze. Deze shirts hoeven niet gestreken te worden wanneer ze na het wassen goed uitgehangen worden op een hanger. Ideaal en tijdbesparend!

Bekijk de nieuwe Life on the road collectie hier!