X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Lookbook Spring Summer '19

"Exploring Life"

Explore life met de nieuwe Spring Summer collectie van Ledûb. Deze kleurrijke collectie varieert van, met bijzondere details uitgewerkte uni shirts tot multi colour prints.
Deze shirts zijn perfect te combineren met een gekleurde chino of een denim. 

Het shirt met de multi colour print is de bestseller van dit seizoen. Het heeft een easy iron finish die ervoor zorgt dat strijken beperkt nodig is waardoor je verzekerd bent van een feilloze look op elk moment van de dag.

Het witte shirt is bijzonder door de prachtige details. Als basis is gekozen voor een stof in een strijkvrije topkwaliteit met een verfijnde structuur. De prachtige uitwerking , met een multi colour contrast in de boord en een tweede smalle contrastbies aan de voorzijde van het shirt, maakt dit shirt tot een musthave voor elke man. De finishing touch vormt de knopenmix van bijzondere knopen, ogend als kiezels, in natuurlijke kleuren. Dit shirt is ook verkrijgbaar in lichtblauw.

Bekijk de eerste overhemden van de nieuwe Spring Summer collectie online!