X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Overhemden lange mouw

Totaal 140 overhemden

Bekijk hieronder de ruime keuze overhemden in lange mouw (mouwlengte 5). En koop online via één van onze betrouwbare dealers. Wie je niet welke maat je hebt bekijk dan hier de maattabel?

 

Naar boven...

Overhemden lange mouw

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. De juiste mouwlengte speelt hierbij een grote rol. Ledûb biedt verschillende mouwlengte, waaronder de overhemden lange mouw.

 

Overhemden lange mouw, mouwlengte 5

De Ledûb overhemden lange mouw hebben een standaard mouwlengte 5 van 66 tot 68 cm. Deze mouwlengte is het meest gangbaar.

 

Overhemden lange mouw in verschillende pasvormen.

Het aanbod aan pasvormen is bij Ledûb groot. Voor iedere man de juiste pasvorm is het motto. Dit geldt zeker ook voor overhemd lange mouw.

 

Overhemd lange mouw voor zakelijke draagmomenten.

Ga je graag in een overhemd naar het werk kies dan voor een overhemd lange mouw voor zakelijke draagmomenten. De overhemden lange mouw in wit en blauw zijn hiervoor altijd geschikt.

 

Overhemd lange mouw in strijkvrije kwaliteit

Ledûb biedt mooie overhemden in diverse stofkwaliteiten en kleuren. Kies ook voor de populaire strijkvrije Ledûb stofkwaliteit in lange mouw.

 

Koop je mouwlengte 7 overhemd met lange mouw via onze online shop

Kies op onze online shop een overhemd lange mouw en bestel deze vervolgens via een betrouwbare Ledûb partner. We hebben hiervoor alleen dealers geselecteerd waar we lang mee samenwerken en die voldoen aan onze strenge eisen.