X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Print overhemden

Totaal 80 overhemden

Overhemden met print blijft een belangrijke trend voor voorjaar 2018. Bekijk hieronder alle Ledûb print overhemden. Wie je niet welke maat je hebt bekijk dan hier de maattabel?

 

Naar boven...

Bij Ledûb vind je een ruime collectie print overhemden. Onze overhemden met print kun je gemakkelijk online bestellen via onze gecontracteerde verkooppartners met goede verzend- en retourprocedures.


De mooiste print overhemden voor de gedurfde drager

In onze collectie print overhemden zit een groot aantal overhemden met opvallende prints en overhemden met opvallende contrastverwerkingen. De mooiste print overhemden kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop!

 

Print overhemden met een tijdloos karakter

Wil je een print overhemd met een meer tijdloos karakter? Kies dan voor een rustige print. Kies een blauw overhemd met een contrasterende stof met print aan de binnenkant van je boord. Of een wit overhemd met bijzondere knopen. Wanneer je het overhemd onder een pak draagt met de bovenste knoop dicht zie je geen opvallende verwerkingen. Draag je het overhemd trendy op een spijkerbroek dan zie je direct de mooie verwerkingen.

 

Kies zelf uit deze ruime collectie trendy overhemden.

 

Trendy overhemden met snelle verzending
Kies uit een van de vele print overhemden op onze online shop! Bestel je favoriete overhemd via een van onze beste verkooppartners.We hebben de verkooppartners geselecteerd op snelle verzending, dit houdt in dat het overhemd bij iedere partner maximaal binnen 3 dagen  bij jou in huis is.
Mocht je nog vragen hebben over het bestellen van trendy overhemden? Mail ons naar info@ledub.com. We staan je graag te woord.