X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Smoking overhemden

Totaal 10 overhemden

Heb je een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid? Kies hieronder een van de Ledûb smoking overhemden. Wie je niet welke maat je hebt bekijk dan hier de maattabel?

 

Naar boven...

Ben je op zoek naar een smoking overhemd voor een bijzondere gelegenheid? Natuurlijk kun je bij Ledûb terecht voor een trouwoverhemd voor de mooiste dag van je leven of een smoking overhemd voor een galafeest. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie smoking overhemden in verschillende pasvormen.


Smoking overhemd voor iedere bijzondere gelegenheid

Het mooiste smoking overhemd vind je op ledub.nl! We laten je graag kennis maken met een smoking overhemd met vlinderboord en dubbele manchet zodat je goed gekleed voor de dag kunt komen bij een black-tie kledingvoorschrift. Uiteraard hebben we ook een aanbod smoking overhemden met normale semi spread boord, maar wel met dubbele manchet om toch wat gekleder voor de dag te komen.

 

De mooiste trouw overhemden

We laten je graag schitteren in een Ledûb trouw overhemd in de perfecte kleur die past bij de bruidsjurk van je aanstaande echtgenote. Je kunt bij je Ledûb dealer ook terecht voor een trouw overhemd op maat. Hier kun je bijvoorbeeld als extra’s de datum van je bruiloft laten borduren of de tekst ‘just married’ aan de boord. Deze tekst wordt pas zichtbaar als je je boord omhoog zet tijdens het feest.  
Je vindt de collectie smoking overhemden in onze online shop.

 

Smoking overhemden kopen via ledub.nl

Koop nu je bijzondere smoking overhemd via de koop nu link op onze online shop. Zoek je trouwoverhemd of smoking overhemd in de juiste maat en pasvorm en plaats bij onze partner je bestelling. Mooie smoking overhemden bestel je dus eenvoudig en snel via ledub.nl!